Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

TRICK OR TREAT...Δύο παραστάσεις με σκοτεινές ιστορίες και ...μαύρο χιούμορ

Γεια και χαρά σας φίλοι της ΑΧΕΛΩΝΑΣ. 
Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν οτι έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στις τρομακτικές ιστορίες. Στα αλήθεια η πρώτη ιστορία που αφηγήθηκα σε κοινό ήταν μια τέτοια ιστορία...δεν ξέρω ποιοι τρόμαξαν τότε...αλλά από τότε έχω αφηγηθεί αρκετές τέτοιες ιστορίες.
Άλλη μια αλήθεια είναι πως παρόλο που στο εξωτερικό αυτές οι ιστορίες έχουν ένα μεγάλο κοινό που τις αγαπά και τις παρακολουθεί, στην Ελλάδα όχι.
ΟΜΩΣ αυτό δε με πτοεί, όλο και κάποια τέτοια ιστορία βάζω στα πρόγράμματά μου και όλο και βρίσκω αφορμές!
Ετσι και τώρα δεν αφήνω την ευκαιρία να πάει χαμένη και ελπίζω να μοιραστώ τις ιστορίες μου με κοινό που εκτιμά μια καλή ανατριχίλα στη ραχοκοκαλιά.

ΛΟΙΠΟΝ:

Tην Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στο ΝΑΥΠΛΙΟ και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στην ΚΟΡΙΝΘΟ παρουσιάζω μια παράσταση αφήγησης «σκοτεινών» ιστοριών από διάφορα μέρη της γης με τίτλο:

«Ιστορίες της απέναντι όχθης»





Από την αχανή Κίνα, ως το Μεξικό και από τις χώρες του Βορά μέχρι τον Αμερικάνικο Νότο και τη Νέα Ορλεάνη, θα ταξιδέψουμε με διαφορετική διάθεση μαζί με πλάσματα απόκοσμα μια νύχτα που όλα είναι πιθανά, με το μαύρο χιούμορ να χαλαρώνει αλλά και να ξορκίζει το φόβο.



Μπορεί να μην είναι μια εγχώρια γιορτή όμως τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αγαπητή σε πολλούς. Η 31η του Οκτώβρη είναι στη Λατινική η Ημέρα των Νεκρών και στη Δυτική Ευρώπη το Halloween, η Γιορτή των Πάντων, όπου όλοι μεταμφιέζονται σε σκοτεινά πλάσματα με την προτροπή του φόβου ή του κεράσματος (Trick or treat).



Με την ευκαιρία παραμυθάδες και αφηγητές από όλο τον κόσμο λένε ιστορίες λίγο σκοτεινές, λίγο τρομακτικές αλλά με χιούμορ και σαρκαστική διάθεση για να ξορκίσουν το κακό.
Μια ξεχωριστή βραδιά …για όσους δε φοβούνται το σκοτάδι!

Σας προσκαλώ λοιπόν στο:

Ουρανοκατέβατο: 6977475916 (είσοδος: 7 € με ένα ποτήρι κρασί)
Ηλιοσκαλοπάτι 6948278056 (είσοδος: 6 €)

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΩΡΟΥΣ